Eğitim Şekli: Online Eğitim
Eğitim Süresi: 8 Saat
Belge Türü: Sertifika
Bu kurs,
1. Vücut temizliği,
2. El ve ayak bakımı,
3. Ağız ,diş bakımı ve sağlığı,
4. Saç,cilt bakımı ve makyaj,
5. İş kıyafetinin hazırlanması,
6. Personelin üzerinde ve dolabında bulundurması gereken
araç ve gereçler,
7. Yiyecek hijyeni,
8. Çalışma ortamı hijyeni, çocukların bulunduğu ortamların hijyeni
9. Sanitasyon ilkeleri,
10. Besin kaynaklı hastalıklar,
11. Besin zehirlenmeleri,
12. Kritik kontrol noktaları,
13. HACCP sisteminin uygulama aşamaları,
14. Elde bulaşık yıkama
15. Makinede bulaşık yıkama
16. Çöplerin toplanması konularını içermektedir.